Kan dette gå bra da? 7 kamper på 6 dager!

Som bildet viser; solen går ned over grunnspillet!

7 kamper fordelt ut over 6 dager i slutten av april. Den første onsdag. Det er opplegget i den siste og 12te runden av Fotballidiot.com sitt grunnspill sesong 1. Ta en kikk på kampene her. Det er selvsagt mulig å starte med plassering av tips umiddelbart, eller du kan ta en kamp i slengen om du vil det. Hver enkelt kamp er åpen for tips inntil 2 minutter før kampstart.

Jeg utelot med vilje Molde i denne runden, det blir litt for opplagt at de slår Sandefjord. I stedet tok jeg inn Rosenborgkampen, der det er mer spennende. RBK kan jo få med seg noe fra Østfold, hvem vet?

Jepp jepp, her er det bare å holde seg fast. De som ligger rett bak finaleplass må kanskje ta flere sjanser enn andre, men så spørs det da: hvor skal sjansetipset legges inn?

Lykke til!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*