Kompisduellen endte med uavgjort!

Før sesong 1 av Fotballidiot.com ble det lansert en duell mellom kompisene Lars Smisethjell og Karsten Aak. De to både tipper odds sammen og drar sammen på kamper, men har to ulike engelske favorittlag (middelhavsfarere begge to), og er svært konkurranseorienterte.

Dermed blir selvsagt også deltakelsen i Fotballidiot.com en intern kamp, og prestisjen er stor.

I sesong 1 ble det som kjent spilt grunnspill og deretter finale. I grunnspillet endte både Lars og Karsten svært høyt oppe, på hhv 6. og 7. plass! Meget sterkt. Det var imidlertid Karsten som kuppet 6.plassen 8 poeng foran Lars på 7de, og dermed første stikk til United-supporteren.

I finalespillet ble det tyngre for begge to, med Lars på 11te og Karsten på 13de plass av 16 finalister. Men altså, Lars først denne gangen. Alt i alt gode prestasjoner, og ikke minst jevnt! Så spørs det da, om de klarer å holde oppe trykket når det om ikke lenge skal kvalifiseres for spill i 1.divisjon!

Følg med! Det er p.t. ca 80 påmeldte til kvalifisering for sesong 2, og det er løpende påmelding for nye spillere. Både før og i løpet av kvalik og sesong.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*