Kvalikens siste kamp – åpent om de siste plassene i Serie A!

Det går mot avslutning på vår kvalik for Serie A. Denne kvaliken er en “engangshendelse” for å få til en oppstart av et divisjonssystem. Siste kamp går i kveld. En del spillere bør skjelve i buksene foran kampen mellom Godset og Molde. 40 plasser skal fylles i Serie A, og en rekke spillere har alt sikret seg plass etter søndagens kamper. For en del, derimot, er det ikke så greit.

Disse spillerne kan ende både i Serie A og Serie B, alt etter hvor godt de treffer i kveldens kamp:

34. Knut Eivind Brennhaug Trondheim 1 9 84
35. Thomas Haugan Rauma 3 4 82
36. Pål Flaa Sunndal 1 10 82
37. Frode Nakken Rauma 1 9 82
38. Ørger Thokle Rauma 1 9 78
39. Milan Jovanovski Safenwil 2 5 72
40. Øyvind Hovde Rauma 1 7 71
41. Levi Bårdsnes Mikalsen Rauma 1 7 65
42. Glenn Eriksen Trondheim 0 7 65

Vi vil ende opp med full Serie A til den ordinære sesongen starter. En del spillere kommer i Serie B, mens spillere som ikke har vist aktivitet gjennom kvaliken vil bli plassert på “venterommet” og vil få plass i seriesystemet når de eventuelt blir aktivt med i konkurransen igjen.

Lykke til alle sammen!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*