Status Quo i toppen!

Italy’s Daniele De Rossi (R) tackles Jay DeMerit of the U.S during their Confederations Cup soccer match at the Loftus Versfeld stadium in Pretoria June 15, 2009. REUTERS/Siphiwe Sibeko (SOUTH AFRICA SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY)

Etter ei helg med flott sommervær er kan man konstatere at sesongen er halvspilt og det er tett i teten. Ole Martin Gulla holder avstanden til de som halser bak, stor sett fordi de bak ikke helt klarer å treffe med de mange overraskelsene som kommer for tida.

Plassene 2-20 bytter stadig på å inneha Topp 5, men det er nok den som treffer best med et “overraskelsestips” som kommer til å knipe innpå de nødvendige poengene for å klatre helt til topps.

For eksempel kan det nevnes at kun 2 spillere, Petter Stette og Ronnie Haug,  fikk rett på Lillstrøms borteseier i Molde!

Neste runde legges ut litt ut i uka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*