Onsdag 6.12 – Dagens dobbel

Vi prøver en onsdagsdobbel hos Betway, lave odds men også svært store favoritter!

Fotball, Champions League: Feyenoord – Napoli B – odds 1,36 – Napoli har rotet det litt til med å spare spillere i CL så langt, men nå må de opp og fram for å sikre avansementet. De kan ikke bestemme alt selv, men er 100% avhengig av å vinne selv, samtidig som Shakhtar taper hjemme mot Manchester City. Napoli er knallsterke borte og bør ta seg av et Feyenoord som er middelmådige på alle måter i nåværende utgave, spesielt ettersom de er ute av turneringen.

Fotball, Egypt: Al Ahly – Alassiouty H odds 1,25 – Al Ahly er den moralske lederen i Egyptisk fotball, med 8 kamper spilt ligger de på 3. plass, men deres motstandere har 12 kamper og ligger kun marginalt foran på tabellen. Hjemmelaget har 7-1-0 på sine 8 kamper, 4-1-0 hjemme. Bortelaget av svært middelmådig kvalitet og dette skal hjemmelaget kunne ta ganske så enkelt.

Totalodds 1,70  spilles hos Betwayinnsats kr 500,-