Tirsdag 5.12 – Dagens dobbel

Fotballidiot.com liker tippetips særdeles godt, og i den søte førjulstid er dagens dobbel et must. Her kjøres det på med en tirsdagsdobbel til glede for gamle og nye lesere!

Fotball: Chelsea – Atletico Madrid H – odds 2,19 – Interessant kamp der Chelsea jakter seier for å vinne gruppen, mens gjestene jakter seier for å ha muligheten til å bli nummer to. Jo lenger tid som går og jo lenger det står uavgjort er det Atletico Madrid som må jakte mer og mer, for det er ingen krise for Chelsea om det skulle bli 2. plass i gruppen. Jeg tror Chelsea utover i kampen kan komme til å straffe et stadig mer desperat bortelag, og ser for meg at London-klubben vinner denne til slutt.

Håndball: Norge – Polen H odds 1,13 – Norge er mange hakk sterkere enn Polen og er nok skjerpa fra start denne gangen ettersom de fikk en tung førsteomgang mot Argentina og slapp inn hele 13 mål før pause. Norge er best trent, best forberedt og har en mye bredere stall enn de fleste lagene i VM, inkludert Polen, så dette bør gå veien for et toppet norsk lag.

Totalodds 2,47  spilles hos Betsson, innsats kr 500,-

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *