Torsdag 7.12 – Dagens dobbel

 

Torsdagsdobbelen settes i kveld, onsdag, hos Nordicbet, og det dreier seg om håndball og fotball denne kvelden.

Håndball, VM damer: Sverige – Argentina, tips: Sverige scorer over 31,5 mål – odds 1,96 : Sverige med en spillstil som byr opp til massevis av scoringer, og det bør gå ut over svake Argentina. Sverige alt å spille for og har definitivt motivasjonen i orden. Sverige med 26,25,30,33,38,46 og 31 mål i siste 7 mesterskapskamper, og bør sette 32 eller mer på svake Argentina som slipper inn 30 mål selv mot svake motstandere.

Fotball, Europa League: Real Sociedad – Zenit, tips OVER 2.5 mål odds 1,80 – Sociedad ligger 1 poeng bak Zenit og må vinne denne kampen for å vinne pulja. Zenit på sin side altså fornøyd med 1 poeng og det blir Real S som må kjøre fra start. Jeg tror de kan bryte gjennom bortelagets forsvar her og i så fall må Zenit fram på banen. Begge lagene er sterke offensivt og samtidig ganske middels gode defensivt som vi har sett i kampene mot Rosenborg. Tipper dette kan bli en underholdende kamp med scoringer til begge lag.

Totalodds 3,53  spilles hos  Nordicbetinnsats kr 500,-