Fredag 8.12 – Dagens dobbel

 

Fredag og råkkenråll!

Dobbelen settes hos CoolBet, og det dreier seg også denne kvelden om håndball og fotball. Etter suksess med torsdagens dobbel til hele 3,53 i odds er trua på topp!

Håndball, VM damer: Norge – Sverige, tips: H – odds 1,25 : Norge har vært helt suverene så langt og jeg kan ikke se at de gir fra seg gruppeseieren til Sverige. Sverige sleit lenge mot Argentina, selv om det ble komfortabelt til slutt. Norge ser ut til å greie å mobilisere til hver kamp og har mange spillere i toppform til turneringen, spesielt Bredal Oftedal og Mørk. Dette bør kunne tas hjem av Norge.

Fotball, Malta: Mosta – Sliema, tips B – odds 1,58 – Hjemmelaget Mosta har overprestert så langt og har innkassert 4 seire på 12 kamper. Imidlertid har de kun slått bunnlag, og tabellen lyver nok litt sånn sett. I bortekampene har de møtt lag fra øvre halvdel og kun tatt 1 poeng, dels tapt stort. Sliema er et topplag, og vil kunne ta dette ganske greit på en normal dag.

Totalodds 1,98  spilles hos  CoolBet, innsats kr 500,-

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *