Lørdag 9.12 – Dagens dobbel

 

Helga og lørdagen er her, og dobbel settes i National League denne gangen! Dobbelen settes hos Unibet

Fotball, National League: Dover – Hartlepool, tips: H – odds 1,90: Dover med 4 uten seier på rad, og møter et Hartlepool med 3 tap på 4 siste. Dover normalt sterke hjemme, men har slitt uforholdsmessig mye. Dette bør være en god mulighet for å hente en 3-poenger igjen for hjemmelaget, etter en tung måned!

Fotball, National League: Leyton Orient – Sutton, tips: HU – odds 1,70: Jeg går for at Orient skal finne tilbake til seg selv i denne og ta et poeng eller 3 mot topplaget. Sutton leder serien og har vunnet 6 av 11 borte, men jeg tror de vil møte sterk motstand her! Går for HU-alternativet til fin odds.

Totalodds 3,23  spilles hos  Unibetinnsats kr 500,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *