Søndag 10.12 – Dagens dobbel

 

Det ble fulltreff på lørdagsdobbelen med storseier til både Dover og den gamle storhet Leyton Orient! Søndagen er dermed lettere å gå i møte, og vi setter en dobbel hos ComeOn denne gangen!

Fotball, Fransk Ligue 1: Marseille – St. Etienne, tips: H – odds 1,50: Marseille i fin form, må kalles hjemmeformlaget i serien, 3-1-0 siste 4, der U’en var 2-2 mot PSG. St.Etienne sliter, og spesielt borte har det blitt lite å glede seg over i det siste. Hjemmelaget bør benytte denne muligheten til å holde seg inne blant topp 4.

Fotball, Tysk Oberliga, Bielefeld 2 mot Paderborn 2, tips: H – odds 2,15: Sjelden man beveger seg ned på 5. nivå i tysk fotball, men denne gangen gjør vi et unntak. Bielefelds reserver ryktes å stille sterkt, og atpåtil er oddsen for høy i forhold til styrkeforholdet disse mellom uansett om oppstillingen var middels. H i denne.

Totalodds 3,23  spilles hos  ComeOn, innsats kr 500,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *