Onsdag 13.12 – Dagens dobbel

 

 

Tirsdagens dobbel gikk rett i boks etter 2-4 i hockeykampen og svensk seier mot Danmark i håndball-VM. Onsdagsdobbelen settes hos Unibet. Det kjøres dobbel håndball, ettersom jeg syns det virker helt ‘bleedin’ obvious’ hvem som går videre til semifinale.

Håndball, Norge – Russland, tips: H – odds 1,48: Norge er bedre enn Russland, og så enkelt er det. Norge er faktisk bedre enn alle, og de har fått den ene støkken (mot Sverige) som de trengte for å levere resten av uka. Det blir nok seier i dette VM’et, alt tyder på det. Mørk i superform, Oftedal det samme. Kunne kjørt et måltips her, men velger ren H.

Håndball, Nederland – Tsjekkia, tips: H -3.5 – odds 1,80: Tsjekkia er tynt bemannet og skal få det forbanna tungt i denne kampen. Nederland kjent for å kjøre full pupp kampen gjennom og vi nok etterhvert løpe fullstendig over de tsjekkiske overraskelsene. Tsjekkia trolig fornøyd allerede, mens Nederland sikter mot seieren i  mesterskapet. Etter litt fram og tilbake går jeg for handicapseieren her, altså 4-målsseier eller mer.

Totalodds 2,66  spilles hos  Unibetinnsats kr 500,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *