Torsdag 14.12 – Dagens dobbel

 

 

Nok en dobbel i boks på onsdag. Norge vant og Nederland tok Tsjekkia med 4 mål. Vi kjører fotball fra “Stranger tides” på torsdag!

Fotball, Kenya – Burundi, tips: Under 2.5 mål – odds 1,47: Playoff i CECAFA Championship 2017. Lagene er utrolig gjerrige, og Kenya er favoritt i denne matchen. Det går mye i 0-0 og 1-0. Kenya med 3-0 i mål på 4 kamper så langt. Her går jeg for ny snoozefest!

Fotball, Flamengo – Independiente, tips: Over 2.5 mål – odds 2,29: Finale i Copa Sudamericana, kamp 2 av 2. Independiente vant den første på hjemmebane, hvilket betyr at her må ting skje fra start av! Det bør kunne borge for scoringer, og jeg går for full fest og over 2,5 mål

Totalodds 3,37  spilles hos  Bet365innsats kr 500,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *