Fredag 15.12 – Dagens dobbel

 

 

Det gikk “på raua” med dobbelen torsdag. Det ble, som antatt, gørrkjedelig i Kenya der Burundi var på besøk. Kampen endte 0-0. Men det ble kun 1-1 i Copa Sudamericana og dermed gikk Over 2.5 mål-tipset ut. Fredagens tips hos Unibet ser slik ut:

Håndball, Nederland – Norge, tips: Over 53.5 mål – odds 1,60: Går for full fart i alle retninger i denne kampen. Tipper Nederland klarer å putte noe mer enn Russland gjorde mot Norge, dermed bør Over 53.5 være innafor som tips hvis vi legger til grunn at Norge setter 30 baller bak et variabelt nederlandsk forsvar.

Håndball, Sverige – Frankrike, tips: Under 49.5 mål – odds 1,90: Sverige kjører stort tempo, mens Frankrike er mer i den trege enden når det gjelder spillestil. Godt mulig Frankrike satser på å vinne denne ved å presse ned tempoet i kampen og dermed “drepe” Sveriges boblende angrep i startgropa. I så fall bør kampen holde seg godt under 50-tallet i målprotokollen.

Totalodds 3,04  spilles hos  Unibetinnsats kr 500,-