Lørdag 16.12 – Dagens dobbel

 

 

Full klaff nok en gang, med Over 53.5 i Norgekampen og Under 49.5 i Sverigekampen. På lørdag kjøres Premier League, 2 matcher der jeg mener hjemmelaget bør ta seieren Lørdagens tips hos Betsafe ser slik ut:

Fotball, Leicester – Crystal Palace, tips: H – odds 1,89: Med 0-2-6 borte og 0 scorede mål er det ikke mye som tyder på at Crystal P. skal ta dette. De imponerer ingen, tross seier sist (der de også sleit lenge, og først våknet siste 5 min), så her bør Leicester ha gode sjanser.

Fotball, Arsenal – Newcastle, tips: H – odds 1,27: Toon sliter monumentalt, og om de skulle snuble over et poeng eller mer i London i morgen vil det være et mirakel spørs du meg. Jeg tror dette blie en komfortabel 2-0 eller 3-0 seier, men holder meg til det safe og kjører vanlig H.

Totalodds 2,40  spilles hos  Betsafeinnsats kr 500,-