Søndag 17.12 – Dagens dobbel

 

 

Leicester tapte med glans mot Crystal P., dermed gikk lørdagsdobbelen ut. Uansett et veldig fint overskudd så langt i desember (og totalt). Søndagens tips hos Unibet ser slik ut:

Fotball, AZ Alkmaar – Ajax, tips: B – odds 2,05: Ajax har kommet litt bakpå i forhold til PSV og er 5 poeng bak. Likt på poeng med dagens motstander AZ. Ajax bør markere skillet i kvalitet her og er godt priset på 2,05. B.

Fotball, Bologna – Juventus, tips: B – odds 1,44: Serietreer Juve trenger poengene i alle kamper for å true  serieleder Inter. Ligger 2 poeng bak med 1 kamp mindre spilt. Jeg tror de skal kunne ta seg greit av Bologna som ikke overraskende er ustabile og har plassert seg midt på tabellen. Går for B i universitetsbyen.

Totalodds 2,95  spilles hos  Unibetinnsats kr 500,-