Mandag 18.12 – Dagens dobbel

 

 

Søndagens dobbel gikk rett hjem med seier for Ajax (2-1) og Juventus (3-0) , begge borte. AZ Alkmaar fikk forøvrig ex-rosenborger Jonas Svendson utvist. Mandagens dobbel settes hos Betway, og inneholder en finurlig borteseier.

Fotball, Porto – Maritimo, tips: H – odds 1,13: Porto med 13-3-0 hjemme i 2017, og det inkluderer kampene mot Benfica og Sporting Lisboa. Kanonsterke, men likevel kun likt på poeng i toppen, med rival Sporting. Benfica halser like bak. Maritimo trives best ute i havet på Madeira, der har de sterke 6-2-0, mens på bortebane blir det ofte en sur flytur hjem som resultat, med kun 2 seire på 6 forsøk, og disse kom mot bunnlag. Dette bør bli en komfortabel 2-0, 3-0 eller deromkring.

Fotball, Beitar Jerusalem – Maccabi Tel Aviv, tips: B – odds 2,60: Tel Aviv tar turen til “Dødehavets kyst” og skal hente med seg 3 poeng hjem. Tel Aviv er et sterkt lag, men har slitt med å få det til som de pleier. 3 uavgjorte på rad nå. Beitar har fine tall å vise til men har møtt mye dårlig motstand, og slik sett tror jeg deres posisjon er noget for god i forhold til styrkeforholdet mellom lagene. Tipper B-oddsen skal falle her, 2.60 er bra!

Totalodds 2,94  spilles hos  Betwayinnsats kr 500,-