Tirsdag 19.12 – Dagens dobbel

 

 

Det ble nok en opptur mandag, med 2 seire av 2 mulige, dermed pent overskudd. Dagens dobbel er fra de britiske øyer og settes hos Betway,

Fotball, Stranraer – Albion Rovers, tips: H – odds 2,00: Albion Rovers tar den korte turen fra innlandet ned til Belfast-båtens havn i Stranraer i kveld. Hjemmelaget i fin driv og snuser på opprykksplassene. Sterke 5-0-2 hjemme og manager Stevie Farrell har bedt spillerne om den perfekt julegave med hjemmeseier mot Albion Rovers. Viktige Liam Dick tilbake i forsvaret etter å ha sonet for rødt kort. Albion med en merkelig statistikk der de er ligaens BESTE bortelag, og VERSTE hjemmelag. Tror ikke de kan holde opp koken borte mot formlaget Stranraer i dag og syns 2,00 i odds er meeeeeget godt betalt.

Ishockey, Lillehammer – Stjernen, tips: H – odds 1,30: Det har blitt mye tull hos Lillehammer i det siste, og tapene har kommet tett. Rykket ned til 3.plass i serien. I dag kommer elendige Stjernen på besøk, og kanskje er det det som skal til for å vekke hjemmelaget til liv? Jeg tror det og kjører H.

Totalodds 2,60  spilles hos  Betwayinnsats kr 500,-